Over Nicolette

 

Geboren en opgegroeid in Duitsland ben ik na mijn 20e levensjaar in Nederland gaan wonen. Gedurende mijn hele leven ben ik al geinteresseerd in de natuur, in mensen en dieren en hun gezondheid. Dit resulteerde in eerste instantie dat ik na mijn HAVO examen als Verpleegkundige en later als Anesthesie medewerker op een operatiekamer ging werken.

De puur wetenschapplijke kant van gezondheid bleek rond mijn 30e niet meer mijn pad. Ik was te nieuwsgierig naar andere geneeswijzen en wetende dat er meer mogelijkheden zijn om vanuit eigen kracht te herstellen; heelwoording vanuit een ander bewustzijn. Eerst ging ik via cursussen en boeken mijn kennis uitbreiden. Daarnaast brachten een aantal persoonlijke ervaringen mij op het pad van de energetische therapie. Hierin heb ik tussen 2010 en 2015 een HBO opleiding gevolgd als Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut en later via bijscholingen technieken voor regressie en coaching mij eigen gemaakt.

Er op terugkijkend kan ik alleen maar zeggen dat alle ervaringen, zowel in de reguliere geneeskunde als in de complementaire geneeskunde, heel belangrijk voor mij zijn geweest. In mijn toen vrij wetenschappelijke manier van kijken was weinig ruimte voor dat nieuwe bewustzijn. Toch zou ik deze kennis en ervaring niet willen missen in mijn praktijk. In mijn optiek zijn regulier en complementair dan ook een eenheid en aanvullend aan elkaar. Ik werk met de kennis en kracht van het lichaam en de geest om zichzelf te herstellen en in balans te brengen.

Het werken met en voor mensen in mijn praktijk is een deel van passie. Ik blijf in ontwikkeling en daar kan ik enorm van genieten. Naast mijn werk ben ik ook moeder van twee dochters en geniet ik van reizen, krachtsport, lezen en dieren.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Liefs,

Nicolette