Wie ben ik

Mijn naam is Nicolette te Selle, geboren in 1980. Ik woon samen met mijn dochters in Winterswijk. Mijn praktijk is gevestigd in het ondernemerscentrum te Winterswijk

Na een aantal jaren te hebben gewerkt in de reguliere gezondheidszorg als verpleegkundige en anesthesie medewerker was ik eraan toe om mij meer te ontwikkelen op spiritueel gebied. Mijn ervaring vanuit mijn werk als verpleegkundige was dat ziekte en pijn nooit alleen een lichamelijke oorzaak hebben maar ontstaan door een onbalans tussen lichaam, ziel en geest.

Ik was benieuwd hoe dit werkte en sinds 2008 heb ik dan ook een therapeutische opleiding en diverse cursussen op het gebied van energetisch werk gevolgd.

Mijn passie is werken vanuit mijn hart en de wijsheid van het hart. Kortom wat bezielt mij en wat bezielt jou als mens. Die wijsheid van het hart is in ieder mens aanwezig. Vaak zijn wij die wijsheid vergeten. Wij hebben er geen contact meer mee of durven niet te doen wat ons hart diep van binnen al lang weet. Ziekte en pijn geven dan aan dat er iets niet klopt.

Graag help ik jou dan ook om die verbinding weer te maken. Mijn werkwijze zou ik willen omschrijven als professioneel, nuchter en speels. Die speelsheid heb je nodig om weer in verbinding te komen met jouw essentie.